Ga naar de inhoud

Referenties

Referenties

Werkervaring:

Samengevat is dit te benoemen als:

  • leidinggeven, sturen en coachen
  • verbeteren, ontwerpen, opzetten en implementeren
  • plannen en organiseren.

In het menu zijn onder Downloads diverse bestanden hieromtrent te vinden.

Opdrachtgevers:

Rabobank, (diverse functies en verantwoordelijkheden)

Diverse kleine opdrachten voor bijvoorbeeld strategisch advies inzake branding en social media en workshops

De ICT Coach voor het MKB (operatie, advies en verkoop)

't Kroekestopke, (ICT en algemeen advies)

Bureau Domino, (ICT-, project- organisatie- en algemeen advies)

Drive – The Care Company, (rust gebracht in deze hectische organisatie, coachend leidinggeven, diverse verbeterprojecten waaronder HR en ICT, verbeteren processen, strategie vertalen)

IC-Action, (medeoprichter van deze ideële onderneming. Belangrijkste aandachtsgebieden de zakelijke en organisatorische aspecten)

Overige:

Hier zijn enkele zaken uit doorlopen onderzoeken weergegeven:

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) (Algemene beschrijving):

INTJ – Builder: De Wetenschapper, de mastermind, systeembouwer, onderzoeker

Kernwoorden: onafhankelijk, logisch, kritisch

Uitspraak: Stilstand is geen vooruitgang.

Onafhankelijk, origineel, analytisch en vastbesloten. Zij hebben een uitzonderlijk vermogen om theorieën te vertalen in solide actieplannen. Waarderen kennis, kunde en structuur in hoge mate. Gedreven om betekenis te geven aan hun visies. Lange-termijn denkers. Hebben de lat hoog liggen wat betreft hun prestaties en die van anderen. Natuurlijke leiders, maar volgen als zij vertrouwen hebben in al aanwezige leiders. Origineel, systeemgericht, vastberaden, fantasievol, theoretisch, veeleisend, persoonlijk, globaal, autonoom.

Werkvoorkeuren: De individualistische INTJ's werken het liefst in een omgeving waarin ze de ruimte krijgen om theoretische en/of abstracte uitdagingen op een kordate en creatieve manier aan te pakken. Ze zijn heel taakgericht en komen vaak zelfverzekerd over omdat ze vertrouwen op hun inzichten. INTJ's houden niet van routine en werken het liefst zelfstandig, maar ze zijn vaak bekwame strategen die altijd willen bijleren.

GITP:

Hij blijkt een intelligente man die op een bovengemiddeld HBO-niveau functioneert. Verder ontstaat over hem het beeld van de "omnivoor", een man die op veel terreinen uit de voeten kan en die het ook leuk vindt om zich met uiteenlopende activiteiten en problemen bezig te houden.
Hij heeft er weinig behoefte aan om zich te specialiseren en wil het liefst "van heel veel iets weten". Een man ook die een sterk leervermogen bezit.

Hij is resultaatgericht, wil graag scoren en deadlines halen maar hoeft niet per se zelf de credits te ontvangen. Hij vindt het een uitdaging om zijn team te laten scoren.
Op het vlak van plannen en organiseren scoort hij eveneens. In combinatie met zijn intelligente oplossingen kwalificeert hij zich daarmee als de trekker en realisator van projecten.

Belangrijke persoonskenmerken:

zelfstandig, flexibel, oplossingsgericht, resultaatgericht, veranderingsgericht, vastberaden, veeleisend