Ga naar de inhoud

Voorstellen

Voorstellen

Peter CoxIk ben werkzaam geweest in verschillende functies, bij verschillende organisaties, op zowel leidinggevend als operationeel terrein. Met de opgedane kennis en kunde wil ik anderen van dienst zijn.

Mijn kernkwaliteiten zijn coachen, vertalen van visie naar uitvoeren en optimaliseren. Afhankelijk van de fase waarin een afdeling of onderneming zit, zijn er vraagstukken te benoemen welke beter, effectiever, efficiënter kunnen. Of de invalshoek nu is om mensen beter samen te laten werken, effectiever gebruik te laten maken van hulpmiddelen of efficiënter te laten omgaan met hun tijd door meer uniform te werken, ik ga geen uitdaging uit de weg. De materie beperkt zich hierbij niet tot administratieve processen, maar zeker ook commerciële! Dus of het nu technisch, facilitair, procesmatig, resultaatgericht of kwaliteitsgericht is, alles draait uiteindelijk om de mensen c.q. de teams die het werk verzetten.

Mijn inzet kan op een aantal manieren worden georganiseerd, dit is afhankelijk van uw behoefte:
(klik op de link voor een toelichting of gebruik het menu)

Elke vraagstelling kent een eigen aanpak en doel, die vanzelfsprekend bij elke opdrachtaanvaarding worden afgestemd. Mijn ervaring is dat met een goede begeleiding mensen meer betrokken zijn en meer gefocust. Omdat ik er altijd naar streef om mezelf overbodig te maken, is mensen (leren) zelfstandig te werken een standaard onderdeel van mijn aanpak. Dit is ook een belangrijke borg voor de betrokkenheid en inzet van de betrokkenen in de toekomst.

Voor Resultaat met Rendement! up.gif