Ga naar de inhoud

Hard werken en dan…

work hard play hardHet zal veel mensen, en zeker de wat ondernemende types, ongetwijfeld bekend voorkomen; de hele week weer hard gewerkt. En dan in het weekend jezelf afvragen wat je nog allemaal thuis kunt doen. Factureren, nog wat dingetjes uitzoeken, mail beantwoorden, stukje schrijven… , je kent het wel.
Geen tijd gehad voor het gezin want er waren allerlei belangrijke bijeenkomsten, het netwerk moet worden onderhouden, enkele afspraken liepen uit en sowieso had je er teveel in je agenda staan.
Kortom hard gewerkt de hele week en nergens tijd voor.

Nu ben ik zelf ook niet altijd een goed voorbeeld, maar dit weekend heeft toch meer in het teken gestaan van even afschakelen, bijkomen, de batterijen opladen. Kortom play hard.

Dat hoef je niet altijd even letterlijk te nemen. Zelf ben ik niet zo’n sporter, maar er zijn natuurlijk legio manieren om af te schakelen. Vooral belangrijk hierbij is genieten. Van de kleine dingen in het leven. Van een goed boek. Van een lekker stuk muziek of een grappige film. Mag ook een ontroerende zijn natuurlijk.
Van je gezin of van je hobby. Eh, een hobby heb je toch wel? Wordt tijd anders 😉

Want het klopt wat ze altijd zeggen: “te is nooit goed, behalve als er vreden achteraan komt”. Dus geniet ze nog maar even lekker, morgen begint de dag weer vroeg en het wordt ongetwijfeld weer net zo hectisch…

1 reactie op “Hard werken en dan…”

  1. Ik ben via Google op je site terecht gekomen en ik moet zeggen dat ik het een leuke site vind, ga zo door! Ik heb je site bij mijn favorieten geplaatst. groetjes

Reacties zijn gesloten.